Welkom bij Loopgroep Ulvenhout

Patricia en Rob Ronde Venen marathon 2019

Wie zijn wij?

Wij zijn Patricia en Rob van der Pas. Gedreven hardlopers die jaarlijks meerdere marathons lopen in binnen- en buitenland. 

Onze gezamenlijke passie voor het hardlopen willen wij graag met anderen delen. Dat is dan ook voor ons de inspiratie geweest om in januari 2020 te starten met onze loopgroep. In Ulvenhout, het dorp waar wij met veel plezier wonen en werken.

Patricia is fysiotherapeut en Rob gediplomeerd hardlooptrainer.

De loopgroep

Binnen onze loopgroep is ruimte voor beginnende en meer ervaren hardlopers. Wij houden met onze lopers en intakegesprek om een goed beeld te krijgen van de mogelijkheden en wensen van iedere loper. Dankzij onze hoedanigheid van gediplomeerd hardlooptrainer en fysiotherapeut zijn wij in staat om onze lopers op professionele wijze te begeleiden. Dit houdt in dat wij veel aandacht besteden aan looptechniek.

Voor een goede looptechniek zijn sterke rompspieren noodzakelijk. Die trainen wij met een zogeheten core stability training, waarmee we iedere training steeds starten.

Wij raden aan zorg te dragen voor deugdelijk hardloopschoeisel.

De trainingen

Wij trainen op de volgende dagen en tijden:

woensdagavond 19.15 uur -20.45 uur

zondagochtend 09.00 uur -10.30 uur

De trainingen beginnen steeds met een kwartier core stability training. Die vindt plaats in onze praktijkruimte aan de Strijbeekseweg 11 A in Ulvenhout. Vervolgens gaan we naar buiten voor het loopgedeelte van de training.

 

 

Lidmaatschap

Het lidmaatschap kost € 10 per maand en gaat in per de 1e van de maand. Nieuwe leden mogen eerst gratis meetrainen tot de 1e van de volgende maand. Betaling geschiedt per kwartaal.  Opzegging is steeds mogelijk tegen het einde van iedere maand.  

Aanmelding kan via e-mail: loopgroep@vanderpasfysiotherapie.nl.

Voor meer informatie kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen: 06 – 38 19 31 29